ZAKELIJK

bij ons zit je gebakken

Zo in de brievenbus!

Wil jij jouw collega’s, relaties of klanten verrassen of bedanken? Happig biedt unieke pakketjes vol huisgemaakt lekkers, die gewoon door de brievenbus passen. De ontvanger hoeft dan niet thuis te zijn! We bieden verschillende opties die zo op de post kunnen, maar voor specifieke wensen gaan we graag samen op zoek naar het perfecte geschenk. Dus wil je een persoonlijk kaartje, een pakketje voor een speciale gelegenheid of heb je andere ideeën, neem vooral contact op!

BRownie &
blondie pakket

Een doosje van A6 formaat gevuld met onze verse, huisgemaakte lekkernijen. Dit pakketje bestaat uit drie stuks fudgy hazelnoot brownie en drie stuks kokosblondie met cranberry en witte chocolade. Perfect als bedankje, om iets te vieren, voor bij een (online) meeting of gewoon zomaar!

Feestdagen
specials

Voor speciale momenten zoals pasen, kerst, valentijnsdag of moederdag maken wij altijd een presentje op maat. Deze pakketjes passen in zowel smaak als look bij de gelegenheid en komen met een feestelijk kaartje. Eerdere specials:

sinterklaas

Brownies
Pepernoten en amandelschaafsel

Wortelcake
Citroenglazuur, zaden, pitten en sinaasappelrasp.

pasen

Brownies 
Ruby chocolade en witte crisp

Citroen-maanzaadblondies
Witte chocolade en paaseitjes.

kerst

Brownies 
Witte chocolade, cranberry en kokos

Gemberkoek
Kruidig, met amandelen.

"A brownie a day
keeps jouw relaties tevree"

"A brownie a day
keeps jouw relaties tevree"

brownie
doe-het-zelf
pakket

Dit brownie bakpakket biedt een leuk doe-het-zelf project waarmee iedereen de lekkerste verse brownies op tafel kan zetten. Het pakketje komt met een bakvorm van gerecycled papier, de beste ingrediënten, een receptkaart en is ook geschikt voor de onervaren bakker. Een eitje, wat boter erbij en bakken maar!

ben jij happig?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Of ben jij distributeur en passen onze producten goed bij jouw klanten?
Neem contact met ons op!